Om oss

Välkommen!

Vi – Elsa & Jöran Magnusson – är ett par glada pensionärer från Hässleholm som har tänkt att skriva om vår resa söderut under vintern 2014-2015.
Vi har planerat för detta äventyr under de senaste 10 år och nu äntligen har jag (Elsa) också kunnat gå i pension så nu bär det av.
Jöran är lantbrukarson från Österlen som istället för jorden valde en officerskarriär med pension vid 55. Det blev sedan arbete på Bilfrakt i Hässleholm under 8 år sen har han varit ”friherre” i två år.
Jag är sjöofficersdotter från Karlskrona och har med det flyttat runt i Sverige. Kom som nygift till Hässleholm 1975 för att arbeta som polis under 20 år. Har sedan arbetat på kommunens vuxenutbildning fram till pensionen, några år för tidigt för att inte gubben skall behöva vänta allt för länge.

Annonser

5 thoughts on “Om oss

  1. Så fantastiskt roligt att vi hittade er och kan läsa om er resa. Vi åker till la manga camping i slutet av januari och skall stanna i drygt två månader. Vi har många undringar som ni säkert kan svara på. Vi hörs framöver. Mvh Ingela o Lars

    Gilla

  2. Av en händelse såg vi Er på facebook. Lycka till med både Spanien och Sverige.
    Gunnel o Bertil G (vi som setts i Grottbyn)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s